Noen Raske Råd Om Musikknedlastinger Du Kan Bruke Nå

Har du et tap når det gjelder å laste ned musikk til personlig bruk? Du ser folk med iPod -en og håndholdte enheter som lytter til musikken deres, og du lurer på hvordan de klarer å sette det sammen. Faktum er at det ikke er vanskelig i det hele tatt. Les denne artikkelen for å lære mer om det.

En billig måte å laste ned musikk på er å følge feeder fra populære nedlastingssteder for musikk. Nettsteder som Amazon eller iTunes har gratis nedlasting av musikk tilgjengelig daglig. Bare søk etter «gratis musikk» og en liste over gratis sanger og album vil bli listet opp for deg å laste ned.

Et godt tips å vurdere når du laster ned musikk, er å organisere musikken du laster ned i en ryddig mappe. Du vil ikke miste noe av musikken du kjøpte og betalte for. Det er viktig at du har alt organisert slik at du enkelt kan få tilgang til det når du vil.

Du bør sørge for å dra fordel av alternativet «Forhåndsvisning» på hvert spor i et album før du laster det ned. Dette er en god idé for sanger som er nye for deg. På den måten kan du bare laste ned spor du liker. Dette kan spare deg for penger siden du ikke trenger å kjøpe et helt album for bare noen få sanger du liker.

Free Music Archive og Internet Archive tilbyr gratis musikk som er helt lovlig å laste ned. Sjekk dem hvis du jobber med å bygge samlingen din. De inneholder ofte musikk fra uklare eller mindre kjente artister, og musikken strekker seg over alle sjangere. Nedlasting er enkelt når du er på nettstedet.

Se filstørrelsene på nedlasting av musikk nøye. En normal nedlasting av musikk vil være et sted mellom 2 megabyte og 5 megabyte. Hvis du ser noe mye mindre eller mye mer, kan det være noe fishy med filen. Det kan være spyware og ikke sangen du håpet det var.

Prøv å registrere en konto hos en stor musikkforhandler på nettet. Å få kontoer med noen populære som Amazon og iTunes kan gi deg tilgang til mange gamle og nye spor. Amazon har over 20 millioner sanger i databasen, mens iTunes har over 500 000 i databasen. Du vil sikkert finne noe du liker, og å ha en konto kan gjøre kassen raskere. Du kan også få noen gode anbefalinger basert på dine tidligere kjøp.

Hvis du installerer node-til-node-nettverksprogramvare, må du ikke installere noen av tilleggene eller ekstra programvaren du tilbyr. Disse programmene er ofte adware som kan spise opp ressurser på datamaskinen eller Internett -tilkoblingen, pluss at de ikke gir noen fordel for selve programvaren, så bare fjern merket for disse boksene.

Du kan se at det ikke er så vanskelig å sette sammen ditt eget musikkbibliotek. Du trenger bare riktig informasjon for å komme i gang. Forhåpentligvis har du lært noe her som kan få deg i gang. Når du får tak i det, vil du kunne tilpasse musikksamlingen din slik du vil.

Hvordan Laste Ned Musikk?