Om Nedlasting Av Musikk

Hva handler det om å laste ned musikk som gjør den så populær? Det er sannsynlig at det er lett å kunne få sangene du vil ha, en etter en, i ditt eget hjem som er øverst på listen over de fleste. For å lære mer om nedlasting av musikk, les videre.

En flott musikknedlaster du bør vurdere er Amazon MP3 -nedlasteren. Du kan kjøpe nedlasting av musikk på Amazon.com, eller du kan søke etter alle slags gratis nedlastinger med dette. Klikk på «Få mp3» på en sang du vil laste ned, og hvis nedlasteren ikke allerede er installert, får du en melding om å laste den ned. Deretter velger du «Last ned sang» på sangen, og den begynner å laste ned. Deretter åpnes den i programmet på systemet som åpner mP3 -er.

For å være sikker på at musikken du vil laste ned passer inn i ditt månedlige budsjett, bør du vurdere å bruke et nettsted som krever et abonnementsgebyr, i stedet for et gebyr for hver nedlasting. Du kan budsjettere nøyaktig hvor mye penger du vil bruke på nedlastinger hver måned, og vet at du ikke kommer til å gå over det beløpet.

Sjekk alltid tilbudene når du besøker musikknedlastingsstedet til Amazon. De tilbyr jevnlig rabatter på både singler og album, og sparer deg for mye penger. De har daglige tilbud, så sjekk nettstedet ofte.

Hvis du vil unngå å bli virus når du laster ned musikk, må du laste ned fra et anerkjent nettsted. Det er mange nettsteder der du kan laste ned gratis musikk. Disse nettstedene er vanligvis mindre sikre enn de du betaler for, og øker sjansene for å laste ned et virus. Hvis du vil unngå å få et virus, bør du vurdere å betale for musikk du laster ned.

Free Music Archive og Internet Archive tilbyr gratis musikk som er helt lovlig å laste ned. Sjekk dem hvis du jobber med å bygge samlingen din. De inneholder ofte musikk fra uklare eller mindre kjente artister, og musikken strekker seg over alle sjangere. Nedlasting er enkelt når du er på nettstedet.

Bortsett fra lovligheten ved å laste ned gratis musikk, har du også noe annet å bekymre deg for når du velger gratis musikkfiler fra forskjellige nettsteder. Hackere tilbyr ofte disse filene, så tenk deg om to ganger før du blir med på vognen og laster ned gratis musikk. Det er mye bedre å lovlig få musikken din ved å betale for den på riktig måte.

Hvis du har problemer med å laste ned med et node -til -node -program, må du sjekke brannmuren din. Med mindre du tillater programmet, kan du ikke laste opp eller laste ned. Windows har en innebygd brannmur, og dette må endres for å tillate programmets handlinger.

Når du leter etter et nettsted for å laste ned musikk, se etter et som tilbyr rabatter. Mange musikknedlastingssteder tilbyr rabatter som er spesifikke for den typen musikk du lytter til. For å finne denne typen kampanjer, registrer deg for å motta nettstedets salgsfremmende nyhetsbrev eller søk på navnet på nettstedet og kuponger.

Enten du liker bekvemmeligheten ved å laste ned musikk på nettet eller en annen funksjon, er faktum at du i dag har lært masse om emnet. Å bruke denne informasjonen er ditt neste trinn. Du vil oppdage at du ender opp med å lykkes så lenge du bruker tipsene du har lest her.

How To Download Music?